Docent


Ons team

Diana Paulusma - Wels

Diana Paulusma - Wels

Hoofd docent & oprichter Mama Academy Gespecialiseerd in zwangerschap-, baby- & kindermassage. Heeft jaren lang ervaring in het lesgegeven van o.a. de docenten opleiding babymassage. Daarnaast heeft zij een groot netwerk van professionals werkenden in de geboortezorg en nazorg. Naast lesgeven en werken in de kinderopvang is zij tevens werkzaam in haar praktijk Diana, voor moeder en kind waar zij al vele aanstaande ouders heeft mogen begeleiden tijdens de zwangerschap met de voorbereiding van de bevalling. en . Diana is ook mede eigenaar van Zwanger en kidz.com.

Referenties Lees onderaan de pagina ervaringen van mede cursisten.


Referenties


Ik voel mij echt een docent babymassage +! Diana antwoord op vele vragen heel uitgebreid. Daarbij kan je naderhand ook bij haar terecht mocht je vragen hebben in de praktijk. 

-------

Tijdens de eerste les kregen we heel veel nuttige informatie. Niet alleen over het masseren, maar ook over het begeleiden van ouders. Het gedeelte waarin we de massage in de praktijk toe gingen passen, zag je Diana haar passie. Ze legt het helder uit en legt er veel gevoel in. 

---

Super fijne en uitgebreide cursus ( kindermassage)! Boven verwachting. Van het leren van de massagetechnieken op de massagetafel tot het leren van massage over de kleren heen. Diana is heel eerlijk en verteld tevens haar eigen ervaring wat wel en wat niet werkte in de praktijk. Ik kan nu ouders begeleiden, zodat ze zelf ook de massage thuis kunnen toepassen. Daarbij voelt het goed om aan de slag te gaan . Door Diana beheers ik nu alle technieken voor zowel kinderen die op de massagebank blijven liggen, als bij kinderen die juist heel bewegelijk zijn!